Tap To Call

 Call Us (111) 234 - 5678

21/B, London Campus British Road,Birmingham, UK

Konceptet

Eco2Trainer tar sparsam körning utbildning till klassrummet.

Tack vare Eco2Trainer kan en lärare nu utbilda flera förare på samma gång. Men ändå få lika bra eller ännu bättre resultat än när utbildningen bedrivs i fordon!

Minska din bränsleförbrukning

Alla förare har nytta av att köra mer effektivt. Ecodriving ger dig möjlighet att avsevärt minska kostnaderna, med början direkt efter träningen!

För alla typer av fordon – bussar, lastbilar, skåpbilar och bilar

Det spelar ingen roll om du kör buss, lastbil, van eller bil, Eco2Trainer finns i olika utföranden, anpassade till den typ av situationer som varje förare står inför.

Inovativt koncept – Dator istället för bil

Hjärtat i Eco2Trainer är en dator med tillhörande ratt, växellåda och pedaler. Teorin är webbaserad och all körning sker i Eco2Trainer. Alla förare får ett eget konto vilket gör det möjligt att jämföra resultat och följa utvecklingen hos var och en.

Pedagogik – A och O vid inlärning

Utan motivation spelar det ingen roll hur bra utbildningen eller utrustningen är. Konceptet Eco2Trainer är uppbyggt för att hela tiden få deltagaren att sträva efter förbättring. Varje övning har konstruerats med ett modernt pedagogiskt tillvägagångssätt. Var och en tar sig stegvis fram genom utbildningen i sin egen takt och målet är den avslutande fria körningen där deltagarna får bevisa vad de lärt sig. Eco2Trainer utnyttjar till fullo de möjligheter klassrumsutbildning ger. Vilket skapar fördelar både för lärare och förare.

Serious gaming – Tävling som motiverar till inlärning

Eco2Trainer använder ”serious gaming” tekniker för att öka motivationen och lärandet. Detta fungerar genom att man använder samma element som får människor att fortsätter spela tv-spel. Högre svårighetsnivå, belöningar för rätt beteende och framför allt möjligheten att kunna tävla med andra. Detta är baserat på enkel psykologi, människan är tävlingsinriktad. Eftersom övningarna i Eco2Trainer alltid har samma förutsättningar, kan alla deltagare tävla mot varandra och därmed uppmuntras att förbättra sina prestationer.

Eco2trainer – ett komplett ecodriving koncept

Eco2Trainer är ett komplett utbildningskoncept med både teori och praktisk körning utbildning. Vi har också en bränsle förbruknings journal som hjälper förarna att se sina förbättringar. Det är rekommenderat att kombinera utbildning med en långsiktig övervakning av bränsleförbrukningen. Denna helhetssyn ger bättre resultat och nöjdare kunder.